Pred ôsmymi rokmi sa šarmantný bankár z Katánie spýtal šarmantnej ekonómky z Moravy: Čo povieš, otvoríme v Bratislave dobrú reštauráciu? Ona sa smiala, no reset v ich životoch vyšiel na jednotku. Don Saro sa stal srdcovkou fajnšmekrov a milovníkov poctivých cestovín.
Aké DOBROTY ešte robia? Inšpirácie NA OBED nájdete v našej GALÉRII: KLIKNITE SEM!
A tento ich cheesecake si hostia objednávajú vždy, keď je v ponuke. Nečudujeme sa! Po fotení zmizol ako gáfor. Určite si ho urobte:
Pistáciový cheesecake
Pistáciový cheesecake je jej dobrota – musíte si ho urobiť tiež!
Zdroj: MATEJ KALINA
12 PORCIÍ PRÍPRAVA 20 MINÚT PEČENIE 40 MINÚT
Potrebujete:
- 250 g celozrnných sušienok
- 110 g masla (plus na vymastenie formy)
- 500 g mascarpone
- 250 g krémového syra (plnotučného)
- 200 g práškového cukru (plus na podávanie)
- 3 vajíčka + 1 žĺtok
- 100 g drvených pistácií (plus na vysypanie formy)
Článok s receptom pokračuje na ďalšej strane >>>