Logo
Reklama

Sicílsky PISTÁCIOVÝ CHEESECAKE: Musíte si ho urobiť, po fotení sa po ňom zaprášilo!

„Sicília je známa veľkou produkciou pistácií. Obľúbené sú rôzne pistáciové pestá aj krémy do dezertov. My ich máme veľmi radi v tomto sviežom nedeľnom cheesecakeu,“ hovorí Romana.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Sicília je známa veľkou produkciou pistácií. My ich máme veľmi radi v tomto sviežom nedeľnom cheesecakeu,“ prezradila nám Romana zo známej sicílskej reštiky Don Saro... a venovala úžasný RECEPT!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás