objednať časopis
všetky kategórie

Melón chutí práve teraz najlepšie! Nemusíte si na ňom pochutnávať iba medzi jedlami, ale môžete ho povýšiť na hlavný chod.

MELÓNOVÝ ŠALÁT S FETOU

Recept nám venovala foodblogerka Mária Šimková známa ako La Petite Mary

MELÓNOVÝ ŠALÁT S FETOU
MELÓNOVÝ ŠALÁT S FETOU
Zdroj: Mária Šimková/La Petite Mary

2 PORCIE, PRÍPRAVA 10 MINÚT

Potrebujete:

  • štvrtina červeného melónu
  • 1 červená cibuľa
  • hrsť čerstvého hrášku
  • 1 uhorka
  • 150 g fety alebo čerstvého syra
  • šťava z jedného citrónu
  • soľ
  • čerstvé bylinky- bazalka a mäta
rigatoni koláč
Čítajte viac
Zahrajte sa na včeličky a spravte si z cestovín úľ: RIGATONI PIE stojí za to!

Postup:

  1. Melón nakrájajte na kocky alebo vydlabte pomocou vykrajovača. Pridajte na pásiky nakrájanú červenú cibuľu, hrsť čerstvého hrášku, na kocky nakrájanú uhorku a syr.
  2. Všetko spolu zamiešajte, zalejte šťavou z citrónu, osoľte a pridajte hrsť čerstvých byliniek. Šalát podávajte dobre vychladený. 

Viac receptov z melóna nájdete na ďalšej strane >>>