Logo
Reklama

Šarkanova nadýchaná JAHODOVÁ BUBLANINA: Mamina v nej jahodami rozhodne nešetrila!

Takúto domácu tortu dostal syn Matyáš na štvrté narodeniny.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Ce9CElBK4_s/

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Nikdy sme nepočkali, kým vychladne. Bublaninu sme pri posýpaní cukrom hltali rovno z plechu, pretože jahodová bola pre nás vždy najvyššia karta,“ usmieva sa moderátor, spevák a gurmán Peter Šarkan Novák.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás