Reklama

Čo dnes variť? Jedlá a pochúťky z celozrnnej múky

Reklama

Čo dnes variť? Jedlá a pochúťky z celozrnnej múky

Máte chuť po sviatkoch na niečo zdravšie? Vyskúšajte naše dnešné menu, ktoré bude balzamom pre vaše rozmaznané brucho. Špaldová, pšeničná či ražná múka sú zdraviu viac prospešné, keďže obsahuje tri časti: jadro, klíčok a otruby. Biela múka vzniká rozomletím zrnka, ktoré je práve vrchnej obalovej časti zbavené. Celozrnná múka obsahuje minerálne látky ale i vlákninu, ktorá pomáha metabolizovať cukry. Vyberte si z dnešnej ponuky jedál, v ktorých bola práve biela múka nahradená jej zdravšou kamarátkou.

Paradajkový koláč zo špaldovej múky

FOTOpostup: Pripravte si domáce celozrnné cestoviny

Obaľované kuracie stehná v bylinkovej kôrke

Zdravé cibuľové slimáčiky

Slivkový koláč zo špaldovej múky