Logo
Reklama

Prírodný LIEK proti CUKROVKE aj VYSOKÉMU TLAKU: Natrhajte si ho pri ceste!

Zaostrite na zelenú
V každom prípade všetkým prospeje zaradiť do stravy viac zeleného. Je veľa rastlín, ktoré považujeme za burinu, ktoré sú ale pre telo v rámci jarného reštartu veľmi prospešné. Dobré je zaradiť aj rastliny s kyslou, resp., mierne štipľavou chuťou. Všeobecne známe liečivky, ako je napr. žihľava majú síce veľa prospešných vlastností, ale nie sú určené na dlhodobé použitie. Čaj zo žihľavy preto nepijeme bez prestávky viac než 2 týždne. Na zaradenie do bežnej stravy sa skôr hodí.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Rimania si jej zväzkami šľahali boľavé kĺby, gazdovia ju dávali do jedla dobytku, pretože sa verilo, že dokáže odohnať zlých duchov. Vy ju použite proti svojim neduhom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás