Logo
Reklama

Zázračný ESTRAGÓN krásne rozvonia jedlo: A nielen to, odporúča sa aj pri cukrovke!

Pečené kurča s marhuľami a estragónom

Zdroj: Vermillon

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Estragón pasuje k jemnej kuracine viac ako hocičo iné. Svojou výraznou chuťou ho dokonale oživí. Okrem toho je táto bylinka prospešná pre dobré trávenie a odborníci ju odporúčajú aj ako podporu pri cukrovke.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás