Dnes sme sa rozprávali s edukátorkou diabetikov s Andreou Goldbergerovou o tom, ako sa stravovať ak máte cukrovku.
Oplatí sa kupovať grahamové rožky, keď obsahujú rovnaké množstvo cukru ako biele? Prečo je lepšie jedlo trochu okysliť, ktorému ovociu a zelenine dávať prednosť na tanieri a aké sú rozdiely medzi sladidlami. Mali by sme kupovať diapotraviny, čo raňajkovať pri cukrovke a aké jedlo si vybrať v reštaurácii?
Celý podcast si vypočujte tu:
Počúvate Spotify? Sme aj tam:
Ďalšie tipy, rady a recepty z Dobrého jedla:
Čítajte viac
Z DIÉTY SLOVENSKEJ biochemičky, ktorá jej otca zbavila inzulínu, svet padá na zadok!
Čítajte viac
Rozlúčme sa s mýtmi: Odhaľme pravdu o prínosoch a negatívach čokolády
Čítajte viac
TOTO vás možno ŠOKUJE: Odborníčka na výživu prezradila, ktoré potraviny skracujú život!
Čítajte viac
Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Najedzte sa a bude vám lepšie! Treba však vedieť ako na to
Čítajte viac
Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Počíta sa pivo do pitného režimu?
Čítajte viac
Zázračný čaj proti rakovine ale aj na zápal: TOTO sú jeho výhody!
Čítajte viac
ČOKOLÁDA na DLHOVEKOSŤ? Áno, ale POZOR, aby ste to neprehnali!
Čítajte viac
6 nebezpečných potravín, ktoré spôsobujú ZAPAL v tele: Konzumuje ich väčšina z nás!