Logo
Reklama

Opäť ZAČÍNAM JESŤ LAVAŠ namiesto CHLEBA: Už viem, že SCHUDNEM!

Nekysne cesto, nebudete ani vy.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tento prastarý arménsky chlieb má kopu zdravotných benefitov - nepridáva sa doň žiadne droždie, kľudne naň môžete použiť aj plne bezlepkovú múku (prirodzene bezlepkové múky takisto), no z hladkej špaldovej nemá chybu. Aha!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás