Logo
Reklama

Úchvatné DOMÁCE BRIOŠKY: Upečte ich cez víkend podľa RECEPTU priamo z pekárne!

Fantastické briošky u vás doma zmiznú ako nič!

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bože, to je dobrota! Ich maslová vôňa vás bude dráždiť už počas pečenia a potom sa vám rozplynú na jazyku. Recept na briošky nám venovali v známej šamorínskej pekárni Ba(j)kery, kde sa dvere nezatvoria...

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás