Tortily s kuracím mäsom, reďkovkami a hráškovým pestom
Zdroj: Dobré jedlo/Gurmet
4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT
Potrebujete:
- 2kusy opečených kuracích pŕs
- 1 zväzok reďkoviek
- 4 kukuričné tortily
Na hráškové pesto:
- 100 g mrazeného hrášku
- čerstvú mätu
- citrónovú šťavu
- 3 lyžice krémového syra (Lučina)
- soľ, mleté čierne korenie
POSTUP
- Najprv urobte hráškové pesto: Hrášok uvarte vo vriacej osolenej vode. Zlejte a roztlačte vidličkou. Pridajte nasekanú mätu, citrónovú šťavu podľa chuti, soľ, korenie. Nakoniec vmiešajte syr.
- Opečené mäso nakrájajte alebo natrhajte, reďkovky nakrájajte na tenké plátky.
- Tortily nasucho opečte a potrite pestom. Potom ich naplňte reďkovkami a mäskom. Zaviňte a môžete servírovať.
REĎKOVKY upečte k steaku. Recept je TU >>>