Logo
Reklama

Parádny JARNÝ ŠALÁT zo známeho bistra: ZDRAVÝ OBED máte za pár minút!

Boka Bistro Senec. Na snímke je príprava teplého jarného šalátu.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V seneckom Boka Bistre ho podávajú denne, lebo miestni sa doň zamilovali už od prvého dňa. „Teší nás to, no aj doma si ho namiešate za pár minút a hlavne zo surovín, ktoré sú výdatné a zdravé,“ usmieva sa majiteľ Tomáš Belko. Namiešajte si ho dnes na obed, neoľutujete.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás