Logo
Reklama

Lacné a FANTASTICKÉ ŠÚĽKY s bryndzou: Legendárny RECEPT tety Palušky z Liptova!

Teta Paluška z Liptova pri príprave úžasných šúľok s deťmi.

Zdroj: Peter Šimončík/Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Toto ÚSPORNÉ JEDLO vás dostane! Teta Paluška svoje šúľky šúľala iks ráz do týždňa. Jej osem vnúčat a šesť pravnúčat sú od „šmýkajúcich“ šúľok závislé a my sa tomu vôbec nečudujeme. Kombinácia voňavého masla s bryndzou schová do vačku aj klasické halušky!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás