objednať časopis
všetky kategórie

O fantastických liečivých účinkoch bryndze svedčia aj najnovšie výskumy, ktorým sa venuje ďalší šikovný slovenský odborník Viktor Bielik. Začnite ju jesť denne a keď urobíte TOTO, PRAVÁ BRYNDZA príde rovno k vám domov!

„Pravá bryndza je špecifická práve vďaka tomu, že sa jej chuť a štruktúra líšia od doliny k doline. Je to dané miestom, kde sa ovečky pasú, akú vodu tam pijú, akého baču majú a aký recept na ňu roky využívajú. Ak predo mňa položíte 10 druhov stopercentnej bryndze, ani jedna nebude zlá – ale každá bude iná," hovorí Slavomírom Reľovský, riaditeľ Zväzu chovateľov oviec a kôz SR.

Majte svojho baču

Výroba bryndze v mliekárni Liptov, Liptovský Mikuláš. Na snímke pastier Dušan Skubík, pasie ovce, z ktorých mlieka sa vyrába bryndza.
Výroba bryndze v mliekárni Liptov, Liptovský Mikuláš. Na snímke pastier Dušan Skubík, pasie ovce, z ktorých mlieka sa vyrába bryndza.
Zdroj: ROBO HUBAČ
Boka Bistro Senec. Na snímke je príprava teplého jarného šalátu.
Čítajte viac
Parádny JARNÝ ŠALÁT zo známeho bistra: ZDRAVÝ OBED máte za pár minút!

Od tejto jari si môžete PRAVÚ SLOVENSKÚ BRYNDZU objednať rovno domov: Na mojbaca.sk si vyberte farmu alebo salaš podľa referencií či miesta bydliska a už len čakajte na zásielku. Po koštovke im určite dajte echo. Budú zaň vďační!

Rozhovor o VEĽMI ZDRAVEJ BRYNDZI so Slavomírom Reľovským pokračuje na ďalšej strane >>>

Kategórie