Logo
Reklama

Kuchyňa pre začiatočníkov: Ako dlho variť vajcia alebo ako uvariť skvelú ryžu?

Ste v kuchyni začiatočník? Poradíme vám.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ako dlho variť vajce na tvrdo, ako správne pripraviť ryžu, aký je rozdiel medzi zápražkou, zátrepkou a zásmažkou a ako správne rozporcovať kura? Tento praktický sprievodca vás naučí kuchynské základy, ktoré využijete pri každodennom varení.

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás