Logo
Reklama

Blesková JAHODOVÁ ŠARLOTKA bez pečenia: Petra Tóthová má SUPER RECEPT!

Cukrárka Petra Tóthová nelení piecť ani doma.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zvládne ju aj dieťa! Šarlotku s voňavými jahodami máte za pár minút a stačí vám naň hŕstka surovín. U vás doma sa po nej len tak zapráši.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás