Logo
Reklama

Testujeme SMOTANU na šľahanie: Krásne nadýchanú!

Smotana na šľahanie

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Úžasnú penu do kávy či koláča získate vďaka jej správnemu vychladeniu a najmä dostatočnému obsahu tuku. My sme vyskúšali 33-percentné smotany a vydarili sa (takmer) na 100 percent!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás