Logo
Reklama

Dnes nepečte! Urobte ako dezert túto skvelú ČUČORIEDKOVÚ POLIEVKU!

Čučoriedková polievka.

Zdroj: Shuterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Keď do ovocných polievok pridáte kvalitný biely jogurt, jemný tvaroh či krémový syr, prípadne ich budete servírovať s kopčekom šľahačky alebo zmrzliny, máte parádny dezert za pár minút! Vyskúšate?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás