CENY PŠENICE dosiahli 14-ročné MAXIMUM: Starý CHLEBÍK NEVYHADZUJTE, urobte s ním TOTO!
18. 3. 2022, 9:07 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:26)
Reklama
Reklama
„Najdôležitejšie je, aby sme si uvedomili, akú hodnotu má potravina naozaj. Že nerastie zadarmo v obchodoch, ale za jej výrobou sa skrýva skutočná ľudská práca. Možno by sa občas mohli sami seba opýtať, či by sme sa tak ako napríklad k dvojdňovému chlebu správali rovnako k autu alebo mobilu s malou „chybičkou krásy“. Takisto by sme ich vyhodili bez rozmýšľania, len tak?" spýtala sa Jana Holéciová, hovorkyňa Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory.
Galéria k článku
41 fotografiíPrejsť do galérie