Logo
Reklama

CENY PŠENICE dosiahli 14-ročné MAXIMUM: Starý CHLEBÍK NEVYHADZUJTE, urobte s ním TOTO!

V prvej ručnej remeselnej pekárni Klasy v Prešove pečú chlieb a rôzne pekárenské výrobky z kvalitnej múky mletej na kameni.

Zdroj: Matúš Bača

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Najdôležitejšie je, aby sme si uvedomili, akú hodnotu má potravina naozaj. Že nerastie zadarmo v obchodoch, ale za jej výrobou sa skrýva skutočná ľudská práca. Možno by sa občas mohli sami seba opýtať, či by sme sa tak ako napríklad k dvojdňovému chlebu správali rovnako k autu alebo mobilu s malou „chybičkou krásy“. Takisto by sme ich vyhodili bez rozmýšľania, len tak?" spýtala sa Jana Holéciová, hovorkyňa Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás