Hustá fazuľovica s kvakou
Holúbky s kapustou

Zdroj: DOBRÉ JEDLO
8 PORCIÍ, PRÍPRAVA 60 MINÚT, VARENIE 90 MINÚT
Potrebujete:
- 2 cibule
- 4 strúčiky cesnaku
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- pol lyžičky mletej rasce
- pol lyžičky sušeného majoránu
- 2 poháre surovej guľatozrnnej ryže (400 ml)
- 600 - 650 ml vývaru alebo vody
- 600 g mletého bravčového mäsa (prípadne aj hovädzieho)
- 2 vajcia
- zmes čerstvých nasekaných byliniek
- 1 hlávka bielej kapusty
- soľ, mleté čierne korenie
- masť
Na omáčku:
- 1 väčšia cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 konzervy lúpaných paradajok v omáčke (2x 400 ml)
- vývar alebo voda
- cukor na dochutenie
- 500 g kyslej kapusty
- soľ, mleté čierne korenie
Postup na ďalšej strane>>