Hustá fazuľovica s kvakou

Holúbky s kapustou

Holúbky
Zdroj: DOBRÉ JEDLO

8 PORCIÍ, PRÍPRAVA 60 MINÚT, VARENIE 90 MINÚT

Potrebujete:

  •  2 cibule
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • pol lyžičky mletej rasce
  • pol lyžičky sušeného majoránu
  • 2 poháre surovej guľatozrnnej ryže (400 ml)
  • 600 - 650 ml vývaru alebo vody
  • 600 g mletého bravčového mäsa (prípadne aj hovädzieho)
  • 2 vajcia
  • zmes čerstvých nasekaných byliniek
  • 1 hlávka bielej kapusty
  • soľ, mleté čierne korenie
  • masť

Na omáčku:

  • 1 väčšia cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 konzervy lúpaných paradajok v omáčke (2x 400 ml)
  • vývar alebo voda
  • cukor na dochutenie
  • 500 g kyslej kapusty
  •  soľ, mleté čierne korenie

Postup na ďalšej strane>>