Logo
Reklama

Ako variť ÚDENÉ MÄSO? Takto sa vám šunka na Veľkú noc podarí na jednotku!

Údené mäso na Veľkú noc

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Údené mäso je právom hviezdou veľkonočných sviatkov. Ak ho chcete uvariť naozaj dobre, držte sa našich rád.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás