objednať časopis
všetky kategórie

Receptov na ne je milión, ale my máme svoje topky. Rokmi overené, doma milované a jeden aj od našej čitateľky Zuzky, ktorá vďaka nemu vyhrala veľkú súťaž Dobrého jedla o NAJ BUBLANINU.

Čitateľka Dobrého jedla a víťazka našej súťaže o NAJ BUBLANINU Zuzana Buranská:

"Je to pôvodný recept, na ktorom sme nič nemenili. Piekla podľa neho moja babka, mamina, teraz už aj ja a dúfam, že môj potomok, ktorého práve čakám, bude piecť bublaninu takisto podľa tohto receptu. Skúšala som viacero receptov a ochutnala som veľa rôznych bublanín u priateľov a známych, ale ani jedna nevyzerala a nechutila tak skvelo ako táto..."

Marhuľová bublanina

Marhuľová bublanina je klasika, ktorú milujeme všetci. No v tomto koláči môžete použiť hocaké sezónne ovocie.
Marhuľová bublanina je klasika, ktorú milujeme všetci. No v tomto koláči môžete použiť hocaké sezónne ovocie.
Zdroj: Veronika Kollárová/Laura Witteková

PRE CELÚ RODINU, PRÍPRAVA 15 MINÚT, PEČENIE 20 MINÚT

Potrebujete:

  • 6 domácich vajec
  • 370 g práškového cukru
  • 150 ml teplej vody
  • 370 g polohrubej múky
  • pol balíčka kypriaceho prášku
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 150 ml oleja
  • sezónne ovocie
  • práškový cukor na posypanie
  • tuk na vymastenie a múka na posypanie plechu

Článok s receptom pokračuje na ďalšej strane >>>

Jahodový koláč od šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko,
Čítajte viac
20 MINÚTOVÝ KOLÁČ s jahodami: RECEPT šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko je geniálny!

Kategórie