Logo
Reklama

Hurá, MARHULE sú tu: Naučte sa robiť TOP CESTO NA POSÚCHY (Fotopostup)

MARHUĽOVÝ POSÚCH SO ŠKORICOU

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vychýrené posúchy sa pečú v Jelke, asi 20 kilometrov od Galanty. Jedávali sa tu vždy koncom týždňa, Monika s Robertom vám ukážu, ako na ne podľa starej mamy.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás