Logo
Reklama

Perfektné RECEPTY NA RYBIE POLIEVKY: Máte radšej maďarské HALÁSZLÉ alebo z KAPRA?

Halászlé.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Silný rybací vývar je super chutný kulinársky pôžitok. Mäsko sa na jazyku len tak rozplýva! Slováci pridávajú k nemu zeleninu, maďarské halászlé by malo byť aspoň trocha štipľavé a francúzska bouillabaisse je typická morskými rybami a plodmi.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás