Logo
Reklama

Tatov PERKELT S HALUŠKAMI: Recept známeho šéfkuchára Gaba Kocáka musíte vyskúšať!

Gabriel Kocák.

Zdroj: Archív G.K./Marian Datko

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Keď som bol malý, rozvoniaval u nás aspoň raz za týždeň. Môj otec, majster vo varení, ho však pripravuje takto pekne po svojom aj dnes a mne vždy tečú slinky až po zem,“ usmieva sa šéfkuchár.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás