Logo
Reklama

Paradajky s CESTOM: Bezchybné, sýte a zdravé!

MREŽOVNÍK S MÄSITÝMI PARADAJKAMI, SO SMOTANOU A ŠALOTKAMi

Zdroj: Vermillon

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dobrý vzťah k nim máme už od škôlky, keď nám tety kuchárky varili skvelú červenú polievku. A náš Ľuboš vie z paradajok vyčarovať ešte omnoho-omnoho viac.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás