Logo
Reklama

Jeden JEDINEČNÝ ŠALÁT: No predsa COLESLAW!

Tip sezóny

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V názve šalátu nie je meno nejakého kniežaťa, ale úplne prozaické pomenovanie kapustového šalátu v holandčine.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás