Logo
Reklama

Ako UVARIŤ ÚDENÉ MÄSO na Veľkú noc? Takto sa vám sviatočná ŠUNKA podarí!

Naučíme vás variť údené mäso.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pripraviť údené mäso na veľkonočné sviatky naozaj nie je nič zložité. Stačí vedieť, ako na to! A preto sme tu my, aby sme vám podarili, nech sa vám vaša šunka podarí!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás