Logo
Reklama

Nadýchaný POSÚCH: Máme pre vás 5 super receptov. Tradičné aj nové kombinácie

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Posúchy sa kedysi robili zo zvyšného cesta, ktoré ostalo nalepené na korýtku pri pečení chleba. Pripravili sa placky, ktoré ľudia ochutili podľa toho, čo našli v komore. Raz ostala smotana, inokedy kúsok syra, bylinky, občas sa našla aj slanina...

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás