Logo
Reklama

Neviete sa sústrediť? Táto BYLINKA vám pomôže a zlepší aj pamäť!

Reklama
Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

S farmaceutkou a bylinkárkou Klárou Lapinovou sme sa v najnovšej časti podcastu Dobré jedlo pre Zdravie rozprávali, kedy je lepšie siahnuť po pomoc z prírody, a ak bylinka nezaberie, či je lepšie užiť železo, magnézium, vitamín C alebo skutočnú tabletku proti bolesti.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás