Recept pripravila šikovná Veronika, cukrárka Dobrého jedla, takže vám zaň stopercentne ručíme. Nech sa vám krémeš doma vydarí!

Domáce mliečne rezy bez éčok.
Čítajte viac
Domáce MLIEČNE REZY: Pre vaše deti, bez múky a hlavne BEZ ÉČOK!

FRANCÚZSKY KRÉMEŠ

PRÍPRAVA 50 MINÚT + CHLADENIE, PEČENIE 20 MINÚT

Potrebujete:

  • 500 g lístkového cesta
  • 1 šľahačková smotana
  • 1 stužovač šľahačky v prášku (nemusí byť)

Na krém:

  • 4 vajcia
  • trochu práškového cukru
  • 1 l mlieka
  • 4 balíčky vanilkového pudingu
  • 250 g kryštálového cukru
  • pár kvapiek vanilkovej esencie
  • 140 g masla

Na čokoládovú polevu:

  • 100 g čokolády
  • 50 g masla
  • 25 ml oleja

Postup na ďalšej strane...