Reklama
Späť na článok
Najlepší DOMÁCI KRÉMEŠ: S FOTOPOSTUPOM ho upečiete ako profi cukrárka!
Reklama
Reklama
Autori článku
Katarína Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloMiluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Najlahodnejšia JABLKOVÁ ŽEMĽOVKA: Upečte ju ešte dnes!
Kysnuté SLIMÁKY: Vyberte si plnku podľa chuti! Máme recept na TVAROHOVÉ, MAKOVÉ I ORECHOVÉ!
TYČINKY Z LÍSTKOVÉHO CESTA s lieskovými orieškami: Jednoduchý RECEPT si obľúbi celá rodina
Parádny CHEESECAKE na víkend: Tieto 3 RECEPTY v Dobrom jedle úplne zbožňujeme!
TORTY, aké len tak ľahko neuvidíte: Nemala byť táto cukrárka radšej maliarka?
Prekrásne TORTY s jedlými KVETMI: Inšpirujte sa šikovnými cukrárkami, ZVLÁDNETE ich aj VY!
Z DIÉTY SLOVENSKEJ biochemičky, ktorá jej otca zbavila inzulínu, svet padá na zadok!
Efektný a chutný TVAROHOVÝ MREŽOVNÍK: Tento RECEPT budete piecť stále