Reklama

Martin "Pyco" Rausch čaruje s medvedím cesnakom: Jeho gnocchi vyzerajú fantasticky!

Pyco

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cxakz1tNGVr/?img_index=1

Reklama
Mária Abrahámová

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Známeho influencera baví variť rýchlo, zdravo a najmä z čerstvých sezónnych surovín. Také sú aj Pycove gnocchi s medvedím cesnakom.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Môžeme medvedí cesnak mraziť alebo sušiť? Radí bylinkárka

    Bývalý moderátor Martin Pyco Rausch má na Instagrame vyše 120-tisíc sledovateľov, ktorých už niekoľko rokov inšpiruje svojimi skvelými kulinárskymi nápadmi a receptami. Veľa ich nájdete aj v jeho knihe "Musíme si variť". Samozrejme, že si nenechal ujsť ani sezónu medvedieho cesnaku, z ktorého sa dá pripraviť množstvo pochúťok.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/C5bRE-0NpV9/?img_index=1

    Domáce gnocchi s medvedím cesnakom podľa Pyca.

    Čo sú gnocchi?

    Tradičné talianske zemiakové halušky či knedličky, ktoré sa zvyčajne pripravujú z varených zemiakov, múky, vajíčok a niekedy aj zo syra alebo byliniek. Varia sa vo vriacej vode a potom sa podávajú s rôznymi omáčkami - paradajková, maslová so šalviou, syrová... Ich príprava nie je taká zložitá, akoby sa mohlo zdať.

    Anketa

    Využívate medvedí cesnak pri varení?

    Pyco dáva čerstvý nasekaný medvedí cesnak do zemiakového cesta, ale spolu so sušenými paradajkami ho na oleji ešte opečie aj na omáčku, ktorú vylepší parmezánom. O tento skvelý recept sa podelil na svojom Instagrame.

    Celý recept nájdete na ďalšej strane >>>

    Autor článku

    Mária Abrahámová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!