Reklama
Späť na článok
Tieto TIPY na pečenie od Paliho si odložte: Takto to robí víťaz Pečie celé Slovensko
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Cukrárka Timi Strnálová sa po súťaži rozbehla: Úžasne sa jej darí!
Šéfkuchár Peter Varga fašianguje: Jeho RECEPT NA FÁNKY so smotanou určite vyskúšajte!
Máme originál recept na Mille feuille z finále Pečie celé Slovensko
Finále Pečie celé Slovensko vyhral PALI: Rozhodla aj táto POHYBLIVÁ TORTA!
Recept na Jožkin rez: Technickú výzvu zo semifinále Pečie celé Slovensko si upečte aj vy!