Reklama
Späť na článok
Bibiána Bardy a jej labužnícka oslava narodenín v Taliansku!
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Čo skrýva speváčka Kristína za KUCHYNSKÝMI DVIERKAMI? Fíha...
Očarujúca JESENNÁ: Do Sladkej výzvy upečte TORTIČKU s gaštanmi, višňami a likérom
Najklikanejší RECEPT na ŤAHANÚ ŠTRÚDĽU: Zvládnete ju ľavou zadnou!
Rýchly JABLKOVÝ KOLÁČ Kamily Magálovej: JE MŇAM, u vás doma sa po ňom zapráši!
EVA RYSOVÁ bola aj vášnivá kuchárka: Upečte jej jablkový koláč!
Panelákovú KUCHYŇU vymení za takýto LUXUS: Hágerová ukázala ako bude vyzerať ich NOVÝ DOM
Dosť bolo šoubiznisu? Aha, akou fotkou sa pochválila Lucie Vondráčková
Také krásne torty ste už dávno nevideli! Sú plné kvetov
Božské OŠKVARKOVÉ PAGÁČE Miňa Macuľu opantali polku slovenského šoubiznisu! Dokonalý RECEPT