Reklama
Späť na článok
Tieto BRIOŠKY si musíte upiecť: Recept zvládne každý a chuť lepšia, než z pekárne!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Upiecť DOMÁCI TRDELNÍK je takto ľahké! Recept, ktorý zvládne naozaj každý
Šomlói halušky ako TORTA: Cukrárke sa podaril husársky kúsok! Tento RECEPT musíte vyskúšať
Pudingové SLIMÁKY Z KYSNUTÉHO CESTA: Keď ochutnáte náš RECEPT, na kupované už ani nepomyslíte
Koláčik na babie leto: Pošírované hrušky na ňom žiaria ako kvetiny! RECEPT