Reklama
Späť na článok
Šťavnaté ŠPÍZY s výbornou ARAŠIDOVOU omáčkou! Rýchla super večera
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Jesenný KIŠ ako sa patrí: S tekvicou, hruškou a slaninou. Mňam!
Nedeľná POLIEVKA: Zeleninová s PEČEŇOVÝMI KNEDLIČKAMI bude chutiť každému
Najjemnejšie cesto na PALACINKY, lievance či trhanec. Viete, aká je v ňom ČAROVNÁ ingrediencia?
Potrebujete minúť FIGY? Uvarte JABLKOVO-FIGOVÉ ČATNÍ
Čo zabaliť na DESIATU? Inšpirujte sa našimi hravými nápadmi
Takúto ŠTRÚDĽU ste ešte nejedli! TEKVICOVÁ S JABLKAMI: Ide do nej aj pivo
Jesenné PEČIENKY hotové do pol hodiny: KURACIE s hroznom alebo HOVÄDZIE so slaninou a figami?
Viktorove večere: Poďte vyskúšať, aké chutné jedlá varí chalan