Logo
Reklama

Urobte zmenu: Na obed si pripravte chutné PLNENÉ REZNE

Rezne plnené syrom a hruškou.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jemné kuracie, netradičné kačacie, elegantné teľacie. Plnené mäsá sú univerzálne, sýte aj ľahké, záleží len na vašej fantázii a surovinách, ktorými ich naplníte.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás