Logo
Reklama

U Michaely Čobejovej v KUCHYNI: Jej LEKVÁROVÉ PERKY po babičke budete milovať!

Miška pripravuje milované pirohy alebo perky. Ako chcete.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CZKCBdrKxGH/

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Babička s ópapom mali záhradu plnú ovocia a zeleniny. Doteraz si pamätám, ako krásne to tam v lete voňalo. Všetky jedlá boli špeciálne, no pre mňa sú absolútne neprekonateľné lekvárové perky poliate maslom,“ spomína usmiata Michaela Čobejová.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás