Reklama

Spevák Tomáš Bezdeda má obrovské šťastie: AHA, akú dobrotu mu s láskou upiekla jeho Ivanka!

Superstarista Tomáš Bezdeda má doma naozaj šikovnú manželku, ktorá sa o svojich chlapcov vie postarať.

Zdroj: Tibor Géci

Reklama

Superstarista Tomáš Bezdeda má doma naozaj šikovnú manželku, ktorá sa o svojich chlapcov vie postarať.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Linda varí do 10 eur: Bravčové mleté mäso na mexický spôsob

    Mladá manželka speváka Tomáša Bezdedu sa okrem starostlivosti o rodinu venuje aj domácim prácam a vytváraniu útulného domova. Po narodení ich prvého syna Jakubka v júni 2023 sa rýchlo vrátila do formy a na svoje sociálne siete pridávala rôzne fotografie z ich osobného života. A aj napriek tomu, že ich rodinka sa rozrástla o ďalšieho člena a Ivanka sa nefláka a starostlivosť o rodinu zvláda ľahko a s úsmevom.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DC91uYduX-j

    Vianočné pečenie jej tiež nerobilo problém

    Ivana často zdieľa momenty zo svojho rodinného života na sociálnych sieťach, kde ju možno vidieť pri rôznych domácich aktivitách, ako je prechádzka s deťmi či príprava jedál. Kulinárske umenie svojej manželky oceňuje aj jej manžel.  "Ivka varí naozaj vynikajúco, či už hokaido polievku, alebo cestoviny, kuriatko s ryžou, alebo na kyslej kapuste. A tortu, akú vie, mňam! Robí najlepší karamelový cheesecake," prezradil pre Nový Čas pre ženy.

    Ivanka sa o svoje dobroty delí aj na sociálnych sieťach. Nedávno zaujala tým, že napiekla osie hniezda v tvare srdiečka. Táto pochúťka určite všetkým chutila a my musíme uznať, že už na pohľad vyzerajú skvelo. Nájdete ich v našej galérii...

    Vedeli ste tieto zaujímavosti o osích hniezdach?

    • V niektorých krajinách sa tento koláčik nazýva inak. Napríklad v Česku ho poznáme pod rovnakým názvom „osie hniezda“, ale v anglicky hovoriacich krajinách je známy ako Cinnamon Rolls (škoricové rolky). V Nemecku sa často označuje ako „Schnecken“ (slimáky) a vo Švédsku ako „Kanelbullar“.
    • Škorica, ktorá je základnou ingredienciou osích hniezd, bola v Európe veľmi vzácna a drahá. Prvé recepty na sladké rolky sa objavili už v stredovekých kuchárskych knihách, ale najväčšiu popularitu získali až v 20. storočí.
    • Osie hniezda majú silnú tradíciu v Škandinávii. Vo Švédsku majú dokonca národný deň škoricových roliek – 4. októbra.
    • Pravé osie hniezda sú nadýchané a jemné vďaka vysokému obsahu masla v ceste aj v plnke. Maslo pomáha udržať vláčnosť koláčikov aj na druhý deň.

    Zdroj: LAURA WITTEKOVA

    Osie hniezda sú výborna dobrota, ktorá poteší každého