Logo
Reklama

Škoricové SLIMÁČIKY: Vyskúšate RECEPT na OSIE HNIEZDA alebo švédske KANELBULLAR?

KANELBULLAR

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

U nás ich voláme osie hniezda, lebo ich stred sa pri pečení jemne zdvihne do tvaru, ktorý ich pripomína. Švédi do cesta pridali ešte kardamóm a koláče nazvali kanelbullar, Briti majú chelsea buns a Japonci robia škoricové slimáky z mliečneho cesta na chlieb.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás