Obľúbená porotkyňa zásobuje skvelými receptami a radami nielen súťažiacich Pečie celé Slovensko, ale aj všetkých milovníkov sladkého!
Galéria k článku
Jožka Zaukolcová už onedlho bude opäť hviezdiť na televíznych obrazovkách, kde v známej súťaži o pečení bude ochutnávať samé dobroty, chváliť, ale aj dobre mierenou kritikou posúvať nádejných pekárov. Začiatkom leta bola jej pegagogická činnosť ocenená Medailou svätého Gorazda, ktorú si prevzala počas slávnostného večera. Jožka nezaháľa a na svojom Instagrame prináša overené postupy najmä na koláče a dezerty.
Tentokrát sa podelila so skvelým receptom na briošku z jemného kysnutého cesta, do ktorého pridala netradičnú prísadu - sladené kondenzované mlieko! Sladučký koláč sa výborne hodí do sychravých jesenných dní k šálke horúceho čaju alebo dobrej kávy. Ak ste však skôr na krémovejšie dezerty, určite vyskúšajte jej Francúzsku kocku. Zahanbiť sa nedá ani poctivý domáci chlebík, ktorý podľa Jožky vydrží byť mäkký aj tri dni.