Logo
Reklama

MIMORIADNY úspech porotkyne Pečie celé Slovensko Jožky Zaukolcovej

Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová

Zdroj: RTVS

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

To, do čoho dáte srdce, sa vám vráti stonásobne. Presvedčila sa o tom aj známa cukrárka!

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás