Reklama

Najjednoduchší recept na dokonalé zemiaky od Zuzky Vačkovej

Zuzanine kráľovstvo!

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama

Zuzana Vačková je talentovanou herečkou, ale aj výnimočnou inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú variť s radosťou a jednoduchosťou.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:55
Remaining Time 0:55
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    ZUZANA VAČKOVÁ si na tanieri nepreberá. Zje takmer všetko!

    Známa slovenská herečka je nielen ikonou televíznych obrazoviek či divadiel, ale aj inšpiráciou pre mnohých na sociálnych sieťach. Ako influencerka si získala široké publikum, ktoré sleduje jej každodenný život plný energie, radosti a kreativity. Na svojom instagramovom profile často zdieľa recepty, ktoré sú jednoduché, chutné a plné nápadov. To, že sa vie v kuchyni poriadne obracať predviedla aj nám priamo v jej kuchyni!

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DAa_3s2sCt9/

    Netradičné quinoto s mäsom malo úspech.

    Zuzana Vačková má k vareniu veľmi blízko. Či už ide o rýchle raňajky, zdravé obedy alebo sladké dezerty, obľúbená herečka pridáva do receptov vlastný nádych, ktorý robí z každého jedla niečo jedinečné. Zuzanina autenticita a úprimná radosť z varenia sú dôvodom, prečo jej recepty sledujú tisíce fanúšikov.

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 7:45
    Remaining Time 7:45
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Zuzana Vačková v kuchyni: Rada varí rýchle a zdravé jedlá

      Zuzka veru vie, ako na to! Zemiaky s bryndzou sú symfóniou chutí a textúr. Chrumkavé zemiaky sa stretávajú s výraznou, slanou a krémovou bryndzou. K tomu pridajte trošku opečenej slaniny alebo voňavej pažítky a máte jedlo, ktoré zahreje nielen žalúdok, ale aj srdce.

      Zdroj: https://www.instagram.com/p/DCbjop7MUbL/

      Pečené zemiaky s bryndzou (ne)tradične.

      Pečené zemiaky s bryndzou a slaninkou

      4 PORCIE, PRÍPRAVA 20 MINÚT, PEČENIE 10 MINÚT

      Potrebujete:

      • asi 5 väčších zemiakov
      • 50 g parmezánu
      • 4 PL kyslej smotany
      • 4 plátky slaniny 
      • 250 g bryndze 
      • olej 
      • soľ
      • pažítku na ozdobu 

      Postup:

      1. Zemiaky ošúpte, nastrúhajte na tenké plátky, premyte, osušte, poukladajte na plech tesne vedľa seba tak, aby sa ich časti jemne prekrývali, osoľte, posypte parmezánom a dajte piecť na 200°C, približne 10 minút. Dĺžka pečenia závisí od toho, aké tenké plátky zemiakov máte. 
      2. Upečené zemiaky potrite kyslou smotanou, posypte kúskami bryndze a navrch dajte dochrumkava opečený plátok oravskej slaniny. Ozdobte nadrobno nasekanou pažítkou.