Logo
Reklama

Miro Jaroš s mamou upiekli najrýchlejší koláč na svete: Nepotrebuje ani rúru!

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Obľúbený spevák sa cíti dobre medzi deťmi na javisku, ale aj v kuchyni. Kus kuchárskeho umenia zdedil určite po najdrahšej mamičke, s ktorou nám v kuchyni predviedli poriadnu šou. Recept na ovocný koláč z cestovín si priniesol z Izraela, kde nejaký čas žil.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás