Reklama

Maroš Molnár na zabíjačke: Aj bravčová masť má v zdravom jedálničku svoje miesto!

Maroš Molnár si vychutnal tradičné zabíjačkové špeciality!

Zdroj: https://www.instagram.com/p/DFCb9xTKSls/?img_index=1

Reklama
Monika Fajdová

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo ak vás tréner z Extrémnych premien presvedčí, že vyvážený životný štýl môže obsahovať aj klobásku?

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Maroš Molnár CHUDNE ROVNO V KUCHYNI: Aha, POĎTE DO TOHO aj VY! Teaser
    Zdroj: NMH

    Keď sa povie zdravý životný štýl, väčšina ľudí si predstaví fitnes centrum, kuracie prsia a veľké porcie zeleniny. A keď sa povie tradičná zabíjačka, mnohým sa vybavia mastné jedlá, klobásky a oškvarky. No čo ak vám povieme, že tieto dva svety sa nemusia vylučovať?

    Tréner Maroš Molnár, známy zo šou Extrémne premeny, prekvapil svojich fanúšikov, keď sa objavil na pravej slovenskej zabíjačke. Nie ako kritik, ale ako človek, ktorý vie, že vyvážený životný štýl neznamená iba odriekanie. Naopak, občas si treba dopriať aj jedlá, ktoré majú v našej kultúre hlboké korene. Zabíjačka nie je len o mäse a mastných jedlách. Je to rituál, ktorý sa dedí z generácie na generáciu. Rodina sa stretne, ľudia spolu varia, rozprávajú sa, vtipkujú, a vytvárajú si spomienky. A na čom si na zabíjačke pochutil známy tréner?

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DFCb9xTKSls/?img_index=1

    Maroš Molnár si vychutnal tradičné zabíjačkové špeciality!

    Ak by ste čakali, že Maroš bude na zabíjačke len smutne popíjať čaj a odmietať všetko, čo ponúkajú, mýlili by ste sa: "Zabíjačka je čas, kedy raz do roka rodina spojí sily a koľko srdca do toho spoločne dajú toľko sa im vráti v podobe kvalitných húročiek, klobásočiek a samozrejme slaninky 🤙🏼😊". To, že si pochutí aj na bravčovej masti, priznal aj u nás v kuchyni:Doma jej máme vždy dosť, zásobuje nás svokor. Dobrej bravčovej masti sa predsa nedá nič vytknúť, ak ju nejete na kilá!“.

    Anketa

    Používate v kuchyni aj bravčovú masť?

    • Áno! 95%
    • Používam iné druhy tuku. 4%

    Hlasovanie bolo ukončené

    Jeho filozofia je jasná: neexistujú zakázané potraviny, iba nesprávne množstvá. Ako Maroš prezradil v rozhovore, množstvo jedla má byť také, aby sme sa zasýtili a nie "nažrali". Mali by sme sa podľa neho naučiť aj čítať etikety na potravinách. Kalórie doma s manželkou Zuzkou nepočítajú, vedia odhadnúť, koľko si čoho môžu dopriať, keďže sa v práci veľa hýbu. Dbajú však na čerstvosť surovín a pestrosť na tanieri.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DFCb9xTKSls/?img_index=1

    Na zabíjačke nechýbala ani Marošova manželka Zuzka. Vedeli ste, že je vegetariánka?

    Autor článku

    Monika Fajdová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.