Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková
ČUČORIEDKOVÁ TORTA S BIELOU ČOKOLÁDOU
Tortu pripravil CUKRÁRENSKÝ TEAMwww.cukrari.sk
10 – 12 PORCIÍ, PRÍPRAVA 40 MINÚT, PEČENIE 40 MINÚT
Potrebujete:
NA KORPUS:
- 5 vajec
- štipka soli
- 5 lyžíc oleja
- 150 g trstinového cukru
- 120 g hladkej múky
- 30 g kakaa
- 200 g čučoriedkového džemu (alebo jahodového)
NA PLNKU:
- 100 g bielej čokolády
- 400 g smotany na šľahanie
- 150 g mascarpone
- 50 g trstinového cukru
- 250 g tmavého džemu (z lesného ovocia a čučoriedok)
- 125 g čučoriedok
NA OZDOBU:
- 100 g smotany na šľahanie
- 10 g trstinového cukru
- čerstvé čučoriedky a černice
Postup je na ďalšej strane >>>