Logo
Reklama

Bleskové RECEPTY Z LÍSTKOVÉHO CESTA očaria návštevu (nielen) na Veľkú noc

Zajačiky z lístkového cesta.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CqbRAaZP4Y3

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Neviete, čo nachystať šibačom? Kúpte si do zásoby pár plátov lístkového cesta a budete mať vystarané!

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás