Opekačka bez mäsa, bez lepku aj bez mlieka? IDE TO! Inšpirujte sa skvelými receptmi mladej rodinky, ktorá sa stravuje ZDRAVO a CHUTNE! Ak lepok a mlieko môžete, použite klasické žemle a majonézu (namiesto tofunézy - na parádnu domácu máme recept priamo v článku). Bude vám chutiť.
V teplé, slnečné dni nezabudnite v prvom rade PITNÝ REŽIM: Domácu limonádu z čerstvých jahôd a mäty vyrobte priamo na opekačke. Bude hotová raz-dva a rodinu fantasticky osvieži.
Jahodová limonáda s mätou
Limonádu z čerstvých jahôd a mäty vyrobte priamo na opekačke. Bude hotová raz-dva a rodinu fantasticky osvieži.
Zdroj: Petra Bošanská
1 LITER, PRÍPRAVA 3 MINÚTY
Potrebujete:
- 2 lyžice kokosového cukru (môže byť aj trstinový)
- 1 ošúpaný a nakrájaný citrón
- za hrsť jahôd a čerstvej mäty
- voda
POSTUP:
- Všetky ingrediencie vložte do džbána, postláčajte ich a zalejte čistou vodou.