Logo
Reklama

Začína sezóna SUPERPOTRAVINY HLIVY ustricovitej: Urobte si z nej delikatesu!

Už rastie hliva!

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Naozaj dobre sa jej darí do 22-25 °C, takže začiatok jari je pre ňu rajom. Na hlivu sa radšej vyberte čím skôr! Ak si ju doprajete pravidelne, prejaví sa to aj na vašom zdraví.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás