Logo
Reklama

Vyrobte si domáce MASCARPONE: Mňam, budete sa zalizovať!

Domáce mascarpone chutí ako sen.

Zdroj: Dobré jedlo/ Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Rád ho pridávam do osviežujúcich aj tučnejších jedál, v ktorých nádherne zjemní chuť kávy, ovocia, ale tiež mäsa,“ podotkol náš dvorný kuchár Ľuboš Mego. Kde máte mascarpone najradšej vy? Vyskúšajte náš recept na parádne domáce!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás